Schedule

All events will be held July 10-12 at the Embassy Suites in Norman unless otherwise specified.

*AGENDA SUBJECT TO CHANGE

Note: Registration for the July 12 Artificial Intelligence conference can be done separately or as an add-on to the July 10-12 OBA Annual Meeting.

Click to view each day’s schedule – Wednesday | Thursday | Friday

Wednesday | July 10

Track 1 Track 2

9:00 am

9:50 am

10:00 am

10:50 am

11:00 am

11:50 am

12:00 pm

1:45 pm

2:00 pm

3:50 pm

4:00 pm

4:50 pm

5:30 pm

Exploring the Flower Moon: The Osage Murders and Indian Law Today

9:00 am – 9:50 am (50 min)
Track 1, Track 2
Principal Chief Geoffrey Standing Bear – Osage Nation

Break

9:50 am – 10:00 am (10 min)
Track 1, Track 2

Modern Times in Indian Country

10:00 am – 10:50 am (50 min)
Track 1, Track 2
Victoria Holland and Klint Cowan

Break

10:50 am – 11:00 am (10 min)
Track 1, Track 2

Building an Oasis: Strategies for Addressing Legal Deserts

11:00 am – 11:50 am (50 min)
Track 1
Katie Dilks

Advanced Fastcase Training

11:00 am – 11:50 am (50 min)
Track 2
Lisa Smith-Crissey

Break

11:50 am – 12:00 pm (10 min)
Track 1, Track 2

Law School Luncheons

12:00 pm – 1:45 pm (105 min)
Track 1, Track 2
University of Oklahoma College of Law: Room UNIV-A | University of Tulsa College of Law: Room UNIV-B | Oklahoma City School of Law: Room UNIV-C

Break

1:45 pm – 2:00 pm (15 min)
Track 1, Track 2

Statute Symposium: Analyzing Key Changes in Recent Laws (Annual Legislative Debrief)

2:00 pm – 3:50 pm (110 min)
Track 1, Track 2
Teena Gunter

Break

3:50 pm – 4:00 pm (10 min)
Track 1, Track 2

Corporate Transparency Act Has Potential Liability for Clients and Lawyers

4:00 pm – 4:50 pm (50 min)
Track 1
Alexandra Bliss and Matt Eads

Advanced Fastcase Training

4:00 pm – 4:50 pm (50 min)
Track 2
Lisa Smith-Crissey (This is a repeat of the 11 a.m. Fastcase Training)

Break

4:50 pm – 5:30 pm (40 min)
Track 1, Track 2

Wednesday Evening Reception, Presented by OAMIC

5:30 pm – 7:30 pm (120 min)
Track 1, Track 2
Sponsored by OAMIC

Thursday | July 11

Track 1 Track 2

10:00 am

11:50 am

12:00 pm

1:45 pm

2:00 pm

3:00 pm

3:10 pm

4:00 pm

4:10 pm

5:00 pm

Plenary Session | Korematsu v. United States: What are Civil Liberties?

10:00 am – 11:50 am (110 min)
Track 1, Track 2
Dr. Karen Korematsu

Break

11:50 am – 12:00 pm (10 min)
Track 1, Track 2

Annual Luncheon | Tales From the Principal’s Office

12:00 pm – 1:45 pm (105 min)
Track 1, Track 2
Burns V. Hargis, John R. Hargrave, Tom J. McDaniel

Break – Visit our Vendors

1:45 pm – 2:00 pm (15 min)
Track 1, Track 2

60 Tips in 60 Minutes

2:00 pm – 3:00 pm (60 min)
Track 1, Track 2
Julie Bays, Jim Calloway, Catherine Sanders Reach, Sean Harrington and Kenton Brice

Break – Sponsored by Destination CLEs

3:00 pm – 3:10 pm (10 min)
Track 1, Track 2

Taming Your Inbox: Power Tips for Busy Lawyers

3:10 pm – 4:00 pm (50 min)
Track 1
Catherine Sanders Reach

Limited Scope Services and Other Alternative Fee Arrangements

3:10 pm – 4:00 pm (50 min)
Track 2
Trevor Riddle

Break – Visit our Vendors

4:00 pm – 4:10 pm (10 min)
Track 1, Track 2

Automating Your Documents – Avoiding Traps and Pitfalls

4:10 pm – 5:00 pm (50 min)
Track 1
Julie Bays

Building Your Brand From Social Media to Networking

4:10 pm – 5:00 pm (50 min)
Track 2
Catherine Sanders Reach

Friday | July 12

Track 1 Track 2

8:30 am

9:00 am

9:45 am

9:50 am

10:00 am

10:50 am

11:00 am

11:50 am

12:00 pm

1:00 pm

1:50 pm

2:00 pm

2:50 pm

3:00 pm

Delegates’ Breakfast

8:30 am – 9:45 am (75 min)
Track 1
Collin Walke and Lori Walke

AI Conference: Integrating AI With Your Practice Management Solution

9:00 am – 9:50 am (50 min)
Track 2
Jordan Turk, Smokeball

Break – Visit our Vendors

9:50 am – 10:00 am (10 min)
Track 2

AI Conference: Navigating Microsoft Copilot

10:00 am – 10:50 am (50 min)
Track 2
Ben Schorr, Microsoft

General Assembly

10:00 am – 11:00 am (60 min)
Track 1
OBA President Miles Pringle Presiding

Break – Visit our Vendors

10:50 am – 11:00 am (10 min)
Track 2

House of Delegates

11:00 am – 12:00 pm (60 min)
Track 1
OBA President-Elect D. Kenyon Williams Jr. Presiding

Break – Visit our Vendors

11:50 am – 12:00 pm (10 min)
Track 2

AI Conference: AI and Knowledge Management

1:00 pm – 1:50 pm (50 min)
Track 2
Benn Schorr and Catherine Sanders Reach

Break – Visit our Vendors

1:50 pm – 2:00 pm (10 min)
Track 2

AI Conference: AI Tools for Today’s Lawyer

2:00 pm – 2:50 pm (50 min)
Track 2
Julie Bays and Catherine Sanders Reach

Break – Visit our Vendors

2:50 pm – 3:00 pm (10 min)
Track 2

AI Conference: Ethics of Using AI Today

3:00 pm – 3:50 pm (50 min)
Track 2
Jim Calloway and Gina Hendryx